Bodrumda İsveççe Çeviri

Firma : , Hizmet Kodu :

 Yalıkavakta İsveççe Çeviri - Tercümelerimiz; Yalıkavak, Turgutreis, Kadıkalesi, Torba, Gümbet, Yalıçiftlik, Kızılağaç, Mumcular, Ortakent-Yahşi, Bitez, Konacık, Göltürkbükü, Gündoğan, Gümüşlükte, Yalıçiftlik, Güvercinlik, Kıyıkışlacık, Boğaziçi, Güllük, Bodrum’da veya Türkiye’nin birçok bölgelerinde bulunan bu uğraşta ve branşta tecrübeli, takribî 7 – 17 yıl arası tercüme deneyime sahip ve en az 4 yıllık yüksek eğitimini almış anadili İsveççe olan veya İsveç lisanı üzerine yüksek lisans uzmanlığı yapmış çevirmenlerimiz - tercümanlarımız aracılığıyla yapılmaktadır. Günde Türkçe – İsveççe ve İsveççe - Türkçe tercüme hızımız 12 – 17 sahife arasında değişebilir. egetercuman.com’dan, Almanca çeviri – tercüme branşında aşağıda belirtilen konu başlıkları doğrultusunda hizmet sunmaya özen göstermekteyiz :

 

Yalıkavak’ta İsveççe Çeviri (Yazılı Tercüme) Hizmetleri

egetercuman.com’un sağladığı İsveççe çeviri olanakları farklı ihtiyaçlara ve birçok değişik maddi olanaklara hitap edilecek biçimde farklılık meydana gelmektedir. Aralarındaki ana farklar aşağıda kısaca belirtilmektedir.

 

Gümüşlükte İsveççe Günlük Çeviri (Tasdiksiz Tercüme)

İsveççe – Türkçe – İsveççe matbu doküman ve (bilgisayar kelime işlem dosyaları dahil) belge tercümesi: sürat, hesaplı ve kusursuz. Dizgi, lokalizasyon, teknik uzmanlık vs. ihtiyacı olmayan yazılar için mantıklı bir tercüme çözümüdür.

 

Ortakent’te İsveççe Resmi Yeminli Tercüme (Noter Onaylı Çeviri)

İsveççe – Türkçe veya Türkçe – Almanca noter onaylı yeminli tercüme hizmetimiz; vaktinde, hesaplı ve resmi makamlarına ibraz edilecek belgeler, ihale belgesi, ihracat ve ithalat dökümanları, vize başvuruları yahut benzeri resmi evrak içindir.

 

Gümbet’te İsveççe Uzmanlık Çevirisi (Teknik, Hukuki, Tıbbi Tercüme Çeviri)

Mühendislik Tercümesi, Medikal Çevirisi, Hukuki tercüme-çeviri yahut benzeri teknik içerikli belge ve raporların uzmanlık eğitimi görmüş profesyonellerce İsveççe’ye tercüme edilmesidir. egetercuman.com’dan, geniş bir mütercim tercüman portföyüne sahip olduğu için hemen hemen her dalda uzmanlık tercümesi hizmeti sağlayabilmektedir