Bodrumda İspanyolca Çeviri

Firma : , Hizmet Kodu :

 Yalıkavakta İspanyolca Çeviri - Tercümelerimiz; Yalıkavak, Turgutreis, Kadıkalesi, Torba, Gümbet, Yalıçiftlik, Kızılağaç, Mumcular, Ortakent-Yahşi, Bitez, Konacık, Göltürkbükü, Gündoğan, Gümüşlükte, Yalıçiftlik, Güvercinlik, Kıyıkışlacık, Boğzaiçi, Güllük, Bodrum’da veya Türkiye’nin birçok bölgelerinde bulunan bu uğraşta ve branşta tecrübeli, takribî 7 – 17 yıl arası tercüme deneyime sahip ve en az 4 yıllık yüksek eğitimini almış anadili İspanyolca olan veya İspanyolca lisanı üzerine yüksek lisans uzmanlığı yapmış çevirmenlerimiz - tercümanlarımız aracılığıyla yapılmaktadır. Günde Türkçe – İspanyolca ve İspanyolca - Türkçe 12 – 17 sahife arasında değişebilir. egetercuman.com’dan, Almanca çeviri – tercüme branşında aşağıda belirtilen konu başlıkları doğrultusunda hizmet sunmaya özen göstermekteyiz :

 

Yalıkavak’ta İspanyolca Çeviri (Yazılı Tercüme) Hizmetleri

egetercuman.com’un sağladığı İspanyolca çeviri olanakları farklı ihtiyaçlara ve birçok değişik maddi olanaklara hitap edilecek biçimde farklılık meydana gelmektedir. Aralarındaki ana farklar aşağıda kısaca belirtilmektedir.

 

Gümüşlükte İspanyolca Günlük Çeviri (Tasdiksiz Tercüme)

İspanyolca – Türkçe – İspanyolca matbu doküman ve (bilgisayar kelime işlem dosyaları dahil) belge tercümesi: sürat, hesaplı ve kusursuz. Dizgi, lokalizasyon, teknik uzmanlık vs. ihtiyacı olmayan yazılar için mantıklı bir tercüme çözümüdür.

 

Ortakent’te İspanyolca Resmi Yeminli Tercüme (Noter Onaylı Çeviri)

İspanyolca – Türkçe veya Türkçe – İspanyolca noter onaylı yeminli tercüme hizmetimiz; vaktinde, hesaplı ve resmi makamlarına ibraz edilecek belgeler, ihale belgesi, ihracat ve ithalat dökümanları, vize başvuruları yahut benzeri resmi evrak içindir.