Bodrumda Fransızca Tercüman

Firma : , Hizmet Kodu :

 Yalıkavakta Fransızca Çeviri - Tercümelerimiz; Yalıkavak, Turgutreis, Kadıkalesi, Torba, Gümbet, Yalıçiftlik, Kızılağaç, Mumcular, Ortakent-Yahşi, Bitez, Konacık, Göltürkbükü, Gündoğan, Gümüşlükte, Yalıçiftlik, Güvercinlik, Kıyıkışlacık, Boğaziçi, Güllük, Bodrum’da veya Türkiye’nin birçok bölgelerinde bulunan bu uğraşta ve branşta tecrübeli, takribî 7 – 17 yıl arası tercüme deneyime sahip ve en az 4 yıllık yüksek eğitimini almış anadili Fransızca olan veya Fransızca lisanı üzerine yüksek lisans uzmanlığı yapmış çevirmenlerimiz - tercümanlarımız aracılığıyla yapılmaktadır. Günde Türkçe – Fransızca ve Fransızca - Türkçe tercüme hızımız 12 – 17 sahife arasında değişebilir. egetercuman.com’dan, Almanca çeviri – tercüme branşında aşağıda belirtilen konu başlıkları doğrultusunda hizmet sunmaya özen göstermekteyiz :

 

Yalıkavak’ta Fransızca Çeviri (Yazılı Tercüme) Hizmetleri

egetercuman.com’un sağladığı Fransızca çeviri olanakları farklı ihtiyaçlara ve birçok değişik maddi olanaklara hitap edilecek biçimde farklılık meydana gelmektedir. Aralarındaki ana farklar aşağıda kısaca belirtilmektedir.

 

Gümüşlükte Fransızca Günlük Çeviri (Tasdiksiz Tercüme)

Fransızca – Türkçe – Fransızca matbu doküman ve (bilgisayar kelime işlem dosyaları dahil) belge tercümesi: sürat, hesaplı ve kusursuz. Dizgi, lokalizasyon, teknik uzmanlık vs. ihtiyacı olmayan yazılar için mantıklı bir tercüme çözümüdür.

 

Ortakentte Fransızca Resmi Yeminli Tercüme (Noter Onaylı Çeviri)

 

 

Gümbette Fransızca Uzmanlık Çevirisi (Teknik, Hukuki, Tıbbi Tercüme Çeviri)

Mühendislik Tercümesi, Medikal Çevirisi, Hukuki tercüme-çeviri yahut benzeri teknik içerikli belge ve raporların uzmanlık eğitimi görmüş profesyonellerce Fransızca’ya tercüme edilmesidir. egetercuman.com’dan, geniş bir mütercim tercüman portföyüne sahip olduğu için hemen hemen her dalda uzmanlık tercümesi hizmeti sağlayabilmektedir