Boşnakça Online Tercüman

Firma : , Hizmet Kodu :

 Yalıkavakta BoÅŸnakça tercümelerde bir sayfa; Tercüme ettirilecek belgelerin teslim tarihi ve ücreti size haberdar etmemiz için sayfa sayısını bilmemiz lazım. Bir sayfanın oluÅŸumu ise boÅŸluklar dahil 1.000 (harf) karakter 1 sayfayı oluÅŸturmaktadır.

Turgutreiste BoÅŸnakça Çeviri ve Tercüme Ücreti : Zaman ve ücret gibi konularında sizi malümat vermemiz açısından tercüme ettirilecek belgenizdeki metnin yoÄŸunluÄŸunu ve mesleki kelime yapısını bilmemiz lazım. Metnin yoÄŸunluÄŸu, karakter (harf) sayımına göre olup sayfa oluÅŸumuda bu esasa göre yapılmaktadır. 1000 karakter boÅŸluklarda dahil bir sayfa olarak düÅŸünülmektedir.

Yalıkavakta BoÅŸnakça tercüme bitiÅŸ süresi; Bu durum tamamen BoÅŸnakça tercüman’ın çevirmenin çabukluÄŸu ve yazının zorluÄŸu ile ilgilidir. Bir BoÅŸnakça mütercim bir günlük dilimde 10.000 veya 15.000 (harf) karakter yani 10-15 sahife çeviri tercüme yapabilmektedir. Bu bilgiler doÄŸrultusunda sizde sahife sayısına göre zamanı yaklaşık olarak göz önüne alabilirsiniz.

BoÅŸnakça çevirmen sayısı : Günden güne deÄŸiÅŸmektedir.

Yeminli BoÅŸnakça Tercüman – Çevirmen sayısı : Günden güne deÄŸiÅŸmektedir.

Turgutreiste Noter tasdikli BoÅŸnakça tercüme; BoÅŸnakça yeminli tercüman tarafından yabancı lisanı yönünün ehemmiyeti olmaksızın yapılan tercümelerinin baÄŸlı bulunduÄŸu noter vasıtasıyla tasdik edilmesidir. Yabancı devletlere götüreceÄŸiniz belgeleriniz için yapılacak (tasdik ÅŸehri) apostil tasdik, noterin bulunduÄŸu ilçenin kaymakamlığı tarafından ücretsiz sunulan tasdik türüdür. Bu iÅŸlemi isteÄŸiniz halinde egetercuman.com olarak gerçekleÅŸtirebilmektedir.

Tercüme ettireceÄŸiniz BoÅŸnakça tercüme çeviri hizmetlerimiz için detaylı bilgi ve ücret teklifi almak için info@egetercuman.com'a mesaj gönderebilir yada + 90 538 882 53 07 ve + 90 543 693 33 80 no’lu telefonlardan müÅŸteri temsilcilerimizi arayabilirsiniz.