Norveççe Online Tercüme

Firma : , Hizmet Kodu :

 Turgutreiste Norveççe Bilimsel Akademik Çeviri  Tercüme: 

egetercuman.com olarak tercüme ettirilecek makaleler ve tezler özel bir lisan ve format kullanılarak yazılır. Bu nedenle yapılacak tercümelerin çevirilerin bu anlatıma eÅŸit bir ÅŸekilde yapılması gerekmektedir. DiÄŸer yandan, akademik tercümeler çoÄŸu kez dil yönünden bir kurul tarafından incelemeye tabi tutulurlar ve dili yetersiz bulunan makaleler geri çevrilir. Akademik makale çevirisi için talep daha çok doktorlardan gelmektedir. Tıbbi tercümeleri hekimler tarafından yapılmaktadır. Daha sonra, kimya, çevre, psikoloji, sosyoloji, tarih vs. konulu makaleler gelmektedir. Kitaplar, Tezler, araÅŸtırma notları ve her türlü bilgi kaynaklarının çevirilerinin de bulunduÄŸu eÄŸitim konusunda tercüme hizmeti vermekteyiz.


Yalıkavakta Norveççe Edebi Çeviri  Tercüme : 

Tercüme ettireceÄŸiniz makale, ÅŸiir, roman, tiyatro ve bu gibi edebi yazı ve kitapların Norveççe’den Türkçe’ye ve Türkçe’den Norveççe’ye çeviri tercüme hizmeti  içermektedir. Hikaye tercümesi, kitap tercümesi, senaryo tercümesi, dizi ve film tercümesi, katalog tercümesi, dergi, gazete, magazin ve haber tercümesi, yasa, yönetmelik tercümesi, ödev, sunum çevirisi, kullanım kılavuzu çevirisi, teknik ÅŸartname çevirisi, makale ve tez çevirisi, prospektüs çevirisi ve daha bir çok metninizin Norveççe çeviri alanında tecrübeli çevirmenler tarafından özverili ve hızlı bir ÅŸekilde egetercuman.com olarak bu çeviri, tercüme hizmeti sunmaya çalışmaktayız.

Yalıkavakta Norveççe Noter Tasdikli Yeminli Tercüme :
Tercüme ettirilmesi ihtiyaç duyulan belgeleriniz, ilgili yetkili mercihin talebi üzerine yeminli tercüman tarafından tercümesi talep edeceÄŸi gibi noter tasdikli olmasında talep edebilir ki biz
egetercuman.com olarak sizin her türlü belgelerinizi; pasaport, sabıka kaydı, faaliyet belgesi, ticaret sicil gazetesi, nüfus cüzdanı, transkript, diploma, ehliyet, ticari veya hukuki içeriÄŸe hakim belgeler istediÄŸiniz yabancı dile yeminli tercüman tarafından yeminli tercüme yapıp gerekli olması halinde noter onay iÅŸlemleri ve baÄŸlı bulunduÄŸu il veya ilçenin kaymakamlığı’nda apostil tasdik iÅŸlemleri tarafımızca yapılabilmektedir. Bir belgenin yeminli tercüman tarafından tercüme edilmesi, tercüme ücretini iÅŸin duruma göre etkilemeyebilir. Fakat noter tasdiÄŸi gereken dökümanlarınız noterliklerin tayin edeceÄŸi fiyat kadar olup apostil onayı için çevirinin kapsamına ve uzaklığına göre göz önüne bulundurarak bir ücret talep etmeyebiliriz. Noter tasdikli tercüme için belgelerinizin aslı ile noter tasdikli tercüme yapılır.