Bitezde Simultane Tercüman

Firma : , Hizmet Kodu :

 egetercuman.com olarak Bodrumda

Simultane Tercüme Çeviri Hizmetleri

Genellikle katılımcı sayısının çok olduÄŸu büyük ölçekli kurum ve kuruluÅŸlarda özellikle teknik, tıbbi, hukuki, edebi ve benzer konularda deneyim kazanmış   çevirmenler, özel ses sistemleri ve tercüman çevirmen odalarından yararlanarak verilen eÅŸzamanlı tercüme çeviri hizmetidir. Simultane tercümede, tercüman veya çevirmen içinde mikrofon ve kulaklık olan bir çeviri kabininde bulunmaktadır. Bu hizmet seçeneÄŸinde tercüman çeviri tercüme etmek için konuÅŸmacının ara vermesini beklemez, bir yandan, hem dinlerken hem de duyduklarını eÅŸ zamanlı yani anında sözlü tercüme ederek toplantıda katılan katılımcılara aktarmaktır. Takriben beÅŸ - altı saatlik ortalama bir iÅŸ gününde, Simultane tercüman yaklaşık 60 - 70 yazılı sayfaya eÅŸdeÄŸer malzemeyi tercüme etmektedir. Bir konferans veya toplantıda Simultane çeviri yapacak çevirmen periyotlar halinde 1 günde azami 6 saat görev yapmaktadır.

egetercuman.com olarak Bodrumda ticari, medikal, sanatsal, hukuki, akademik, tıbbi, teknik, edebi ve sosyal ve benzeri tüm branÅŸlarda simultane çeviri tercüme hizmeti temin etmekteyiz. Hususi beceri ve tecrübe gerektiren konulardaki tercüman isteklerinizi en az 7 – 10 gün öncesinden belirtmeniz, çevirinin saÄŸlam ve saÄŸlıklı olması açısından önemlidir.

Türkiye’de veya Türkiye dışında projelerinizin bir parçası olan Toplantı, Konferans ve Seminerleriniz ve buna benzer için gerek duyacağınız eÅŸanlı çeviri hizmeti,  egetercuman.com kadronun tamamıyla  ‘’Simultane Çeviri’’ hizmetinde belli bir deneyim kazanmış ve uzmanlaÅŸmış profesyonel kadroları tarafından yapılabilmektedir.