Denizcilik Konulu Tercüme

Firma : , Hizmet Kodu :

 Bodrumda Denizcilik Konulu

Tercüme Çeviri Hizmetleri

 

egetercuman.com olarak denizcilik dalındaki tercümeleriniz her biri baÅŸka dalındaki uzman ve en az 6 – 8 yıllık meslek dalında çeviri tercübeye sahip tercümanlara iletilmektedir. Mütercim tercümanlık eÄŸitimini almış, eÄŸitimini lisans ile bitirmiÅŸ tercümanlarımız tarafından tercüme edildikten sonar Gemi MühendisliÄŸi ve Deniz Bilimleri Fakültesi mezunu, bütün teknik terminolojiÄŸe sahip uzman yahut meslek erbabı ÅŸahıslar vasıtasıyla terminolojik olarak yeniden incelenmekte, en son olara keski GMO denetim üyesi yazım denetmenimiz vasıtasıyla Sanayi Bakanlığı’nın düzenlemiÅŸ olduÄŸu özel sözlüÄŸe gore düzeltilmektedir.

Anlam kaybı olmadan tercüme edilmesi gereken belgeler, bu hususta meslek tecrübeye ermiÅŸ ve dil tecrübesine sahip Yalıkavak, Turgutreis, Kadıkalesi, Torba, Gümbet, Yalıçiftlik, KızılaÄŸaç, Mumcular, Ortakent-YahÅŸi, Bitez, Konacık, Gölköy, Türkbükü, GündoÄŸan, GümüÅŸlükte, Yalıçiftlik, Güvercinlik, Kıyıkışlacık, BoÄŸaziçi, Güllük, Bodrumda veya Türkiye’nin birçok bölgelerinde bulunan çevirmenler tarafından uygulanmaktadır. Denizcilik tercümelerinde mutlaka meslek branşında uluslararası denizcilik sözcüklerinden yararlanılır, eÅŸdeÄŸer yahut eÅŸanlamlı kelimeler bu tercümelerde tercih edilmemektedir. Uluslararası sularda muteber kısaltmalar da uygun ÅŸekilde tercüme edilir.

Metniniz bize iletildiÄŸinde umumi daldaki çevirileriniz, uzman ve aynı zamanda meslek deneyime ulaÅŸmış ÅŸahıslar vasıtasıyla control edildikten sonar özel "denizcilik konulu tercümeler" grubuna ayırarak farklı bir süreç tatbik ederek eksiksiz ve doÄŸru biçimde tercüme hizmeti verdiÄŸimiz bütün dillerde talep etmeniz durumda kurumumuz imza ve kurum kaÅŸesi ile, noter yeminlitercüman vasıtasıyla tercüme edilerek tarafınıza ulaÅŸtırılır.

Gemi MühendisliÄŸi ve Deniz Bilimleri eÄŸitimini almış tercümanımız vasıtasıyla çevrilen belgeleriniz mesleki kelime olarak güncel ve resmi olduklarından dolayı bütün kuruluÅŸlarca basitçe kullanılabilir niteliktedir. Dünya devlerinin, ülkemizin ve Yalıkavak, Turgutreis, Kadıkalesi, Torba, Gümbet, Yalıçiftlik, KızılaÄŸaç, Mumcular, Ortakent-YahÅŸi, Bitez, Konacık, Gölköy, Türkbükü, GündoÄŸan, GümüÅŸlükte, Yalıçiftlik, Güvercinlik, Kıyıkışlacık, BoÄŸaziçi, Güllük, Bodrumda veya Türkiye’nin birçok bölgelerinde bulunan bu daldaki en önde gelen kuruluÅŸlarının kurumumuzla iÅŸiliÅŸkisinde olmanın en büyük nedenlerinden biri de bu uygulamadır.