Datça Boşnakça Tercümesi

Firma : , Hizmet Kodu :

 Genellikle Fethiye’de BoÅŸnakça çeviri tercüme yaptığımız evraklar; Nüfus Cüzdanı, Ticari Faaliyet Belgesi, Nüfus kayıt ÖrneÄŸi, MaaÅŸ Bordrosu, Mektup tercümeleri, Ticaret sicil çevirisi, E-mail çevirisi, Åžirket Ana SözleÅŸme çevirisi, BroÅŸür çevirisi, Diploma, Fatura çevirileri, Sigorta poliçesi, Transkript, BoÅŸnakça web sayfası tercümeleri, Kullanım kılavuzu, Åžirket sözleÅŸme, BoÅŸnakça pasaport çevirisi, Vekaletname, Ticari SözleÅŸme Tercümesi, Ä°mza sirküleri, Ä°kametgah senedi ve bu bibi nitelikteki belgeleri BoÅŸnakçaya ve Türkçeye tercümeleri ifa etmekteyiz.

Fethiyede BoÅŸnakça tercümelerde bir sayfa; Tercüme ettirilecek belgelerin teslim tarihi ve ücreti size haberdar etmemiz için sayfa sayısını bilmemiz lazım. Bir sayfanın oluÅŸumu ise boÅŸluklar dahil 1.000 (harf) karakter 1 sayfayı oluÅŸturmaktadır.

Göcek’te BoÅŸnakça Çeviri ve Tercüme Ücreti : Zaman ve ücret gibi konularında sizi malümat vermemiz açısından tercüme ettirilecek belgenizdeki metnin yoÄŸunluÄŸunu ve mesleki kelime yapısını bilmemiz lazım. Metnin yoÄŸunluÄŸu, karakter (harf) sayımına göre olup sayfa oluÅŸumuda bu esasa göre yapılmaktadır. 1000 karakter boÅŸluklarda dahil bir sayfa olarak düÅŸünülmektedir.

Göcekte BoÅŸnakça tercüme bitiÅŸ süresi; Bu durum tamamen BoÅŸnakça tercüman’ın çevirmenin çabukluÄŸu ve yazının zorluÄŸu ile ilgilidir. Bir BoÅŸnakça mütercim bir günlük dilimde 10.000 veya 15.000 (harf) karakter yani 10-15 sahife çeviri tercüme yapabilmektedir. Bu bilgiler doÄŸrultusunda sizde sahife sayısına göre zamanı yaklaşık olarak göz önüne alabilirsiniz.