Tüzük ve Mevzuatlar Çevirisi

Firma : , Hizmet Kodu :

 Bodrumda Tüzük ve Mevzuatlar Tercüme Çeviri Hizmetleri

 

Hukuki çeviri diÄŸer dallarda karşılaÅŸtırıldığında epeyce güçtür. Bir anlaÅŸmanın bir kararının ve kararının herhangi bir maddesinin yanlış çevirilmesi, dava açılmasına ve maddi / manevi zararlara meydana gelebilir. Bu nedenle, egetercuman.com olarak hukuki çeviri konusunda tecrübeli olan profesyonel çevirmenlerle çalışmaktayız.

egetercuman.com olarak, aldığımız her hukuki çeviri çalışmasında, kaynak dokümanın baÄŸlı olduÄŸu hukuk sisteminin strüktürünün o kültüre uygun olarak biçimlendiÄŸini ve bunun hukuk lisanı etkilediÄŸini dikkate alırız. Yalıkavak, Turgutreis, Kadıkalesi, Torba, Gümbet, Yalıçiftlik, KızılaÄŸaç, Mumcular, Ortakent, Bitez, Konacık, Gölköy, Türkbükü, GündoÄŸan, GümüÅŸlükte, Yalıçiftlik, Güvercinlik, Kıyıkışlacık, BoÄŸaziçi, Güllük, Bodrum’da veya Türkiye’nin birçok bölgelerinde hukuki yazıların çoÄŸu; bilhassa mukaveleler, birtakım fertlerin hak ve vazifelerini kesin olarak tarif etmek maksatını güder. egetercuman.com da, bu hak ve görevlerin kaynak dokümanda ve çevirilen dokümanda eksiksiz olarak aynı olmasını garanti etmek amacıyla her teferruat gözden geçirilir.

egetercuman.com olarak hukuki çeviri ve tercüme, yasalar, tüzükler, talimatnameler, mahkeme kararları, hukuki yazışmalar, vekaletnameler, mukaveleler, beyannameler, iÅŸ teklifi ve patent baÅŸvuruları, vb. mevzularda, tecrübeli ve konusunda uzman, uluslararası hukuk ve T.C. hukuku konusunda hukuk konusunda deneyimli tercümanlar tarafından verilen yazılı tercüme hizmetidir.

Hukuki Tercüme iÅŸleri kesinlikle terminoloji tecrübesi gerektirmektedir. egetercuman.com, alanında deneyimli yeminli tercümanları ile kelime yapısına ve mana doÄŸruluÄŸuna baÄŸlı kalınarak yapılan çeviriler siz kıymetli müÅŸterilerimizin iÅŸ hayatlarını kolaylaÅŸtırmakla kalmayacak çalışmalarınızdan tesirli randımanı alabilmeniz için hata payını minimuma indirilecektir.